Retourneren

14 Dagen bedenktijd
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier die u onderaan deze pagina zal vinden.

Om onze dienstverlening te controleren en te verbeteren zouden wij het prettig vinden te horen waarom u de bestelde product retour wenst te sturen. Wij verzoeken u contact op te nemen met de klantenservice via info@Spelletjesboer.nl of 06 52 52 12 20. Het is natuurlijk niet verplicht, maar het helpt ons uw retourzending sneller te verwerken.

Retouradres
U kunt uw pakket retour sturen naar: Spelletjesboer B.V., Jonge Voolweg 5, 1521 RH, Wormerveer.

Voor retourzendingen die buiten de reguliere pakketpost van postNL teruggezonden moeten worden vragen we u contact op te nemen met onze klantenservice.

Kosten
Spelletjesboer B.V. vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Spelletjesboer B.V. in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de Spelletjesboer B.V. aanbiedt het product zelf af te halen, mag Spelletjesboer B.V. wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Spelletjesboer B.V. gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de u. De verzendkosten bij het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Wanneer Spelletjesboer B.V. u een verkeerd of defect product heeft gestuurd, dan zijn de retourkosten uiteraard voor Spelletjesboer B.V..