Betaalmethodes

Betalen & Verzenden

Betaalmethoden
U kunt bij ons gebuik maken van de volgende betaalmethoden:

– Betalen bij de postbode (rembours)

– Direct betalen met iDEAL, SOFORT Banking, DIRECTebanking, Bancontant, PayPal, Maestro

– Vooruitbetaling via bankoverschrijving

– Achterafbetaling via factuur.

Bestellen op rekening / bankoverschrijving
Klanten met een account kunnen bestellen op rekening. Kies voor de betaalmethode Overboeking tijdens het afrekenen van uw bestelling in de webshop. We zullen uw bestelling direct versturen en u ontvangt van ons een factuur per email. Bij bestellingen op rekening boven de € 3000,- voeren we een Atradius check uit alvorens we leveren.

Bent u een consument en kiest u voor bankoverschrijving (overboeking) als betaalmethode? Dan zullen we uw bestelling versturen zodra de betaling op de bankrekening van Spelletjesboer B.V. is bijgeschreven. U krijgt de betalingsinstructies bij het bevestigen van uw bestelling. Vul als referentie altijd uw ordernummer in. In verband met de vertraging tussen de banken kan de bevestiging van betaling tot maximaal 3 werkdagen duren, na de bevestinging zal uw bestelling verzonden worden.

Verzendkosten
Bestellingen in Nederland en België worden verstuurd via PostNL, DHL, Sand of DPD.

Verzendkosten voor pakketten in Nederland zijn € 6,95 incl. BTW en België: € 11,75 incl. BTW

Voor pakketen met een lengte groter dan 1,2 meter geldt een toeslag van €2,78 incl. BTW. met als uitzondering pakketten zwaarder dan 20kg, hier voor zal een transportprijs geoffereerd worden, gebaseerd van deur naar deur.

Vanaf € 30,- incl. BTW rekenen we geen verzendkosten in Nederland. Voor verzenden naar België worden altijd de verzendkosten gerekend.

Bezorgdagen en levertijd
Wij bezorgen van maandag tot en met Zaterdag.

Wij proberen onze kosten zo laag mogelijk te houden en hanteren Dinsdag en Vrijdag als verzenddagen. Heeft u een artikelen met spoed nodig? Neem dan contact op en wij zullen trachten het eerder te leveren zonder meerprijs.

Bankgegevens Spelletjesboer B.V.
IBAN:NL72 ABNA 0624 6959 48
Swift/Bic: ABNANL2A